Cirque du Soleil: Alegria, Quidam, Saltimbanco, Dralion
Production year: 2004
Director:
Rating: AL
UPC [Locale]: 8-712609-086027
Running time: 5:50 (350 Min.)
Casetype: Slip Case
Format: PAL, Anamorphic Widescreen 1.78:1, Full Frame
DVD-Format: Single-Sided, Single-Layered
Released: August 01, 2004
Collection type: Owned (#443)
Status: Available
Purchase date: June 04, 2005
Purchase price: Hidden
SRP: 0,00 EUR
Purchase place:  • Van Leest
Review (movie): 0 / 10
Review (video): 0 / 10
Overview
Alegria:
Alegria is een stemming, een gevoel en betekent in het Spaans "viering". De variaties op dit thema zijn er in overvloed. Wat zou er gebeuren als alles mogelijk was? Wat als het podium een fantastische wereld zou zijn, waar de ouderen jong zijn en de koningen clowns? En als dat dan Alegria is, wat zou je er dan van denken? Waar Alegria ook geweest is, het applaus en klaterend gelach echoot er nog na. De magie en de vreugde van een wereld op z'n kop.

Quidam:
Quidam is geen circus en geen theater, maar ware kunst met daarin de meest verbazing- en duizelingwekkende acrobatiek ooit vertoond! Deze show is live opgenomen in Amsterdam na een succesvolle tour door Noord Amerika. Ervaar de magie van Cirque de Soleil's Quidam in hun negende show tot dusverre, nu bij u thuis!

Samtimbanco:
Saltimbanco is een viering van het leven. Een groep van meer dan 50 artiesten, van 8 tot 45 jaar oud, dagen de zwaartekracht uit en jongleren met hun creativiteit. Saltimbanco werd in 1994 ontwikkeld als een tegengif tegen het geweld en de wanhoop van de 20ste eeuw. Deze fantastische show geeft een nieuwe visie op het stadse leven, vol met optimisme en geluk. Saltimbanco is niet in een hokje te plaatsen, het is een kaleidiscope waarin alles kan gebeuren. Saltimbanco heeft zijn eigen stem, een ziel uitgedrukt door de stem, het lichaam en de muziek.

Dralion:
Cirque de Soleil neemt u mee op een inspirerende reis in Dralion. Het is een samensmelting van het oude traditionele Chinese circus en de unieke artistieke acrobatiek van Cirque de Soleil. Dralion is een grootse viering van het leven en haar vier belangrijkste elementen: lucht, water, vuur en aarde. Met een cast van 56 artiesten uit 8 verschillende landen, waaronder 37 Chinese acrobaten, is Dralion weer een wervelend spektakel waarbij u ogen tekort komt.
DVD Covers


Misc.
 • Profile Contributors
 • US IMDb
Genres
Uncategorized
Studios
Columbia Tristar Home Vid
Richmond Studios
Audio format
FrenchDD
EnglishDD
FrenchDD
Subtitles
Arabic
Bulgarian
Danish
Hebrew
English
French
Greek
German
Finnish
Hungarian
Italian
Icelandic
Hindi
Norwegian
Portuguese
Polish
Spanish
Czech
Dutch
Turkish
Swedish
Tags
Region
Region: 2
Discs
# Description A B DS DL A DL B
1Alegria
2Quidam
3Saltimbanco
4Dralion
Extras
 
Cast